Chocoladeletters bedrukken

Chocoladeletters met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte chocoladeletters als promotiemateriaal of een luxe chocoladeletter als relatiegeschenk. Laat hier jouw chocoladeletters bedrukken. Met het sinterklaasfeest in aantocht hebben we weer veel letters in verschillende smaken, gemaakt van de lekkerste chocolade en UTZ gecertificeerd.

Toont alle 19 resultaten

Chocoladeletters in veel smaken

CSE Promo heeft chocoladeletters voor ieder wat wils. Of je nu van melk of pure chocolade houdt, hazelnoot of caramel-zeezout, je bestelt ze snel voor jouw bedrijf bij CSE Promo. De chocoladeletters zijn zelfs met logo beschikbaar!

Wil je het dit jaar uitbundig vieren? Dan zijn er ook gedecoreerde chocoladeletters! Deze luxe chocoladeletters zijn versierd met verschillende kleuren chocolade en met deze letter geef je echt een cadeautje. 

Chocoladeletters naar thuisadressen versturen?

Wil je de chocoladeletters graag naar individuele adressen versturen? Dit kunnen wij voor je regelen. De chocoladeletters passen gemakkelijk door de brievenbus. Stuur de adressen naar ons door en wij regelen de rest! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bestel eenvoudig chocoladeletters met bedrukking

Wanneer je chocoladeletters wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een feestelijk relatiegeschenk? Bestel dan chocoladeletters met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Naast chocoladeletters biedt CSE Promo ook de leukste kerstpakketten. Neem eens een kijkje op deze pagina voor de leukste kerstpakketten van 2020.