Chocoladeletters bedrukken

Chocoladeletters met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte chocoladeletters als promotiemateriaal of een luxe chocoladeletter als relatiegeschenk. Laat hier jouw chocoladeletters bedrukken. Met het sinterklaasfeest in aantocht hebben we weer veel letters in verschillende smaken, gemaakt van de lekkerste chocolade en UTZ gecertificeerd.

Chocoladeletters in veel smaken

CSE Promo heeft chocoladeletters voor iedereen. Of je nu van melk of pure chocolade houdt, hazelnoot of caramel-zeezout, je besteld ze snel voor jouw bedrijf bij CSE Promo. Wil je het dit jaar uitbundig vieren dan zijn er ook gedecoreerde chocoladeletters. Deze luxe chocoladeletters zijn versierd met verschillende kleuren chocolade en met deze letter geef je echt een cadeautje. 

bestel je chocoladeletters gemakkelijk online

Bestel je chocoladeletters snel en gemakkelijk online. Wil je je bestelling naar thuisadressen versturen? Geen probleem, ook dit kunnen we voor je regelen. De chocoladeletters passen makkelijk door de brievenbus. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Naast chocoladeletters heeft CSE Promo ook de leukste kerstpakketten. Neem eens een kijkje op deze pagina voor de leukste kerstpakketten van 2020. 

Toont alle 17 resultaten

Scroll naar top