Sungone auto zonnescherm

Vanaf  0,99

Wissen

Totaal exclusief BTW

x

Set van 2 autoraamschermen met 4 zuignaphouders.

Merk:         Bullet
Afmeting:  44 x 37 cm
Gewicht:    25 gram
Materiaal:  Polyester

Bedrukking 🖌

Digitale ontwerp
Voor iedere bestelling sturen wij je een gratis digitaal ontwerp toe (ook wel digitale drukproef genoemd). Dit is een visuele weergave van het product dat je hebt gekozen met het door jouw aangeleverde ontwerp erop. Dit ontwerp kan bestaan uit een logo, tekst, foto of een eigen design. Zo heb je direct een voorbeeld van jouw logo op het product. Zodra je goedkeuring hebt gegeven op je digitale ontwerp, gaat je order in productie.

Druktechniek op de Sungone auto zonnescherm
Wij maken gebruik van Transfer om jouw logo op dit product te bedrukken. Hieronder vind je ook de bedrukkingslocatie en de maximale bedrukkingsoppervlakte op dit product.

Druklocatie:     1ste paneel
Drukafmeting: 280 x 230 mm

Relatiegeschenk - Sungone auto zonnescherm - druklocatie

Meer informatie over Transfer
Een druktechniek met een warme temperatuur! De opdruk wordt op een papier aangebracht. Vervolgens word het papier met jouw bedrukking en het artikel samengeperst in een soort oven. Door de hoge temperatuur en de druk zorgt het ervoor dat de kleuren zich loslaten van het papier en zich hechten aan het artikel.

Levering ⛟

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. Zonder bedrukking bedraagt de levertijd 2 werkdagen mits er voldoende voorraad is. Bezorging is met of zonder bedrukking altijd gratis.

Track & Trace
Zodra jouw order ons magazijn verlaat ontvang je een track & trace code.

Spoedlevering
Het kan voorkomen dat je door een korte deadline het artikel sneller nodig hebt dan 5 werkdagen. In veel gevallen is een spoedlevering mogelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee.

Verpakkingsinformatie
Productverpakking :     
Aantal stuks per doos:   200
Afmeting doos:              55 cm x 34 cm x 45 cm (lxbxh)
Gewicht doos:                13 kg