Chalk-write 330 ml beschrijfbare mok met krijt

Vanaf  1,54

  • Zonder bedrukking
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Wissen

Totaal exclusief BTW

x
Artikelnummer: 10052603 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Productinformatie
Chalk-write 330 ml beschrijfbare mok met krijt. Deze mok kan gepersonaliseerd worden door te schrijven op de schoolbord afwerking met krijt. Het krijt is inbegrepen. Compatibel met EN128751, vaatwasmachinebestendig, ook wanneer versierd. Capaciteit is 330 ml. Gepresenteerd in een witte kartonnen doos. Keramiek.

Merk:            Bullet
Afmeting:     9,5 x Ø 8 cm
Gewicht:       335 gram
Materiaal:     Keramiek.

Bedrukking 🖌

Digitale ontwerp
Voor iedere bestelling sturen wij je een gratis digitaal ontwerp toe (ook wel digitale drukproef genoemd). Dit is een visuele weergave van het product dat je hebt gekozen met het door jouw aangeleverde ontwerp erop. Dit ontwerp kan bestaan uit een logo, tekst, foto of een eigen design. Zo heb je direct een voorbeeld van jouw logo op het product. Zodra je goedkeuring hebt gegeven op het digitale ontwerp, gaat je order in productie.

Druktechniek op de Chalk-write 330 ml beschrijfbare mok met krijt
Wij maken gebruik van Tampondruk om jouw logo op dit product te bedrukken. Hieronder vindt je ook de bedrukkingslocatie en de maximale bedrukkingsoppervlakte op dit product.

Druklocatie:      voorzijde
Drukafmeting:  30 x 50 mm

Meer informatie over de druktechniek
Tampondruk is een druktechniek waarbij je werkelijk elke ondergrond mee kunt bedrukken. Door het gebruik van unieke tamponvormen is het mogelijk om bijna elk mogelijk design te verwezenlijken op jouw product. Bij tampondruk werkt men met 1 kleur per tampon. Dat betekent dus ook dat wanneer jouw logo of illustratie uit meerdere kleuren bestaat, er gebruik word gemaakt van 4 verschillende tampons.

Levering ⛟

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. Zonder bedrukking bedraagt de levertijd 2 werkdagen mits er voldoende voorraad is. Bezorging is met of zonder bedrukking altijd gratis.

Track & Trace
Zodra jouw order ons magazijn verlaat ontvang je een track & trace code.

Spoedlevering
Het kan voorkomen dat je door een korte deadline het artikel sneller nodig hebt dan 5 werkdagen. In veel gevallen is een spoedlevering mogelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee.

Verpakkingsinformatie
Productverpakking :      Individual gift box
Aantal stuks per doos:  36
Afmeting doos:             38 cm x 38 cm x 34 cm (lxbxh)
Gewicht doos:               13 kg

Scroll naar top