ICT artikelen bedrukken

Speciaal voor jullie hebben wij de leukste en meest populaire relatiegeschenken voor de ICT branche geselecteerd. Neem hieronder een kijkje bij ons gevarieerde aanbod.

Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Bedrukte ICT branche artikelen

Bedrukte artikelen voor de ICT branche zijn ontzettend populair! Doe op deze pagina inspiratie op voor de leukste uiteenlopende ICT gerelateerde artikelen. ICT gerelateerde items zijn niet alleen leuk om te ontvangen, het is ook ontzettend leuk om ze weg te geven. Het voordeel aan bedrukte ICT geschenken is dat ze niet alleen bruikbaar zijn, maar met bedrukking maak je ook reclame voor jouw bedrijf. 

ICT artikelen bedrukken met logo

Handige gadgets, rugzakken, drinkflessen, de mogelijkheden voor de ICT branche zijn oneindig wat betreft relatiegeschenken en giveaways. Om deze reden hebben wij een selectie gemaakt van artikelen die naar onze mening goed bij de ICT branche passen. Denk hierbij aan een handige anti-diefstal laptoptas, een draadloze muis, een drinkfles voor de collega’s die veel onderweg zijn, een USB lampje en een telefoonhouder. 

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, kan je niet het juiste product vinden of heb je advies nodig? Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee over een passend product voor jouw bedrijf!

Bestel eenvoudig producten voor in de ICT branche met bedrukking

Wanneer je ICT producten wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een super handige gadget? Bestel dan ICT artikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top