Duurzame Relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken worden niet alleen steeds populairder, ze worden steeds meer de norm! Bekijk hieronder ons assortiment duurzame relatiegeschenken. Wil je je merk promoten met een duurzaam product? Kies dan voor een relatiegeschenk met bedrukking!

Toont alle 24 resultaten

Duurzame relatiegeschenken zijn herbruikbaar

Duurzame relatiegeschenken worden ook wel reusable geschenken genoemd. Reusable producten zijn alternatieven op klassieke promotionele producten beter zijn voor het milieu. Simpel gezegd houdt reuse in dat je rekening houdt met het klimaat. Deze producten zijn namelijk herbruikbaar. Hoe meer herbruikbare producten je gebruikt, hoe beter voor het milieu. Dankzij het gebruik van deze reusable producten kan je de hoeveelheid producten die  je normaal gesproken slechts één keer gebruikt sterk verminderen.

Herbruikbare producten bedrukken met logo

Voor iedereen die om het klimaat geeft en de essentie begrijpt van promotieartikelen is er wat wils. Bij CSE Promo kan je jouw herbruikbare producten ook laten bedrukken! Naast de lijn herbruikbare producten, kunt ook eens een kijkje nemen bij onze gerecyclede producten of onze reduce productlijnen.

Recyclebare promotieartikelen

Gerecyclede promotieartikelen zijn, zoals de naam het al zegt, vervaardigd uit gerecyclede materialen. Ons assortiment biedt een aantal artikelen aan die zijn gemaakt van gerecyclede stoffen, zoals plastic, hout en katoen.

Waarom gerecyclede promotieartikelen?

Het recyclen van artikelen die kapot zijn voorkomt dat nieuwe grondstoffen gewonnen moeten worden om hetzelfde product te maken. Dit kost uiteraard energie, maar toch zijn gerecyclede materialen een stuk beter voor het milieu. De hoeveelheid energie die wordt gebruikt bij het recyclen van producten is nihil vergeleken met de energie die vrijkomt bij het winnen van grondstoffen.

Het gerecycled promotiemateriaal laat u aan de buitenwereld zien dat je om het milieu geeft. Een van de meest populaire gerecyclede promotieartikelen op dit moment is de RPET drawstring rugzak.

Reduce promotieartikelen

Om duurzaam bezig te zijn, moet men ook bewuster consumeren. In het geval van reduceren houdt dit in dat het gebruik van natuurlijke middelen verminderd moet worden. Dit kunt u doen door producten die u normaal koopt en slechts één keer gebruikt te vervangen voor spullen die u kunt hergebruiken.

Andere keuzes duurzame relatiegeschenken

Reduceren betekent niet dat je een saai of gierig leven moet leiden. Het houdt in dat de keuzes die je maakt zijn gemaakt met het oog op het milieu. Zo kan je ervoor kiezen om met iets kleins te beginnen. Gebruik in plaats van de wegwerp plastic tasjes een herbruikbare tas. Later kan je er ook voor kiezen om in plaats van het wegwerpbestek van een restaurantketen gebruik te maken van jouw eigen bestekset gemaakt van bamboe.

Meer weten over duurzame relatiegeschenken?

Neem een kijkje bij onze blog over duurzame relatiegeschenken. Hier gaan wij dieper in op de termen reuse, reduce en recycle.

Bestel eenvoudig duurzame relatiegeschenken met bedrukking

Wanneer je duurzame relatiegeschenken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk niet alleen een lach op het gezicht van je relaties tovert, maar ook goed is voor het milieu? Bestel dan een duurzame relatiegeschenken met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.