Relatiegeschenken voor Valentijnsdag: Top 5

Liefdesbrieven, bloemen, knuffels en chocolade. Hoe lang is het geleden dat jij een van deze items hebt gekregen? Wees niet getreurd! Het is alweer bijna tijd voor Valentijnsdag! De dag waarop geliefden elkaar wat extra aandacht geven. Ook voor bedrijven is Valentijnsdag een mooie dag om wat extra’s te doen voor jouw relaties! Lees hieronder wat jij zou kunnen doen. 

Onze top 5 Valentijns artikelen

Wil jij dit jaar ook iets voor je collega’s of andere relaties doen, gewoon als blijk van waardering? Kijk dan snel hieronder! We hebben een top 5 gemaakt van onze meest populaire Valentijns artikelen! Lees je met ons mee?

  1. Deken met hoes

Dekentjes zijn met Valentijnsdag enorm populair onder de stelletjes. Een dekentje kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Kijk je liever een film op de bank met een kleedje of houd je meer van een picknick

  1. Anti-stress hart

Laat zien dat je bedrijf het hart op de juiste plaats heeft zitten met behulp van dit anti-stress hart. Een leuk item om te gebruiken als giveaway onder zowel je personeel als (potentiële) relaties.

  1. Reflecterend sticker hart

Wil je jouw liefde laten opvallen? Doe het met deze reflecterende sticker in de vorm van een hart. Met deze sticker weet je zeker dat jij eruit springt bij jouw relaties!

  1. Beschrijfbare krijtmok

Deze mok met schoolbord afwerking is een ontzettend populair Valentijn geschenk, omdat het item niet alleen bedrukt kan worden met een logo of tekst. Je kan de mok ook nog eens beschrijven met krijt! Zo kan je iedere mok van een persoonlijke boodschap voorzien. Mooi meegenomen: het krijtje is ook inbegrepen.

  1. Hartvormige sleutelhanger

Een item dat zeker niet mag ontbreken in de top 5 Valentijns geschenken voor de zakelijke wereld is de hartvormige sleutelhanger. Laat je relaties en collega’s weten dat je Een ander voordeel van de hartvormige sleutelhanger is dat het makkelijk door middel van de brievenbuspost verstuurd kan worden.

Valentijnskorting

Heb jij een relatiegeschenk gevonden waar je volmondig JA tegen zegt? Gebruik bij het afrekenen op onze webshop de code love2021 en krijg 5% korting op je gehele bestelling! De kortingscode is de gehele week van Valentijnsdag geldig (week 6-2021)!

Contact

Deze top 5 geeft je hopelijk wat inspiratie voor een passend Valentijns cadeau voor jouw relaties. Heb je nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email